Så här gör du för att bli kund hos Saki Assistans – steg för steg

Saki Assistans är ett rikstäckande assistansbolag som erbjuder personlig assistans till personer med funktionsnedsättning med ambitionen att leva ett liv som andra. Vårt huvudkontor är beläget i Malmö

Vi hjälper såväl dig som har beslut om personlig assistans idag hos din kommun eller Försäkringskassan, funderar på att byta assistansbolag och dig som vill ansöka om assistans.

  1. Den första kontakten – utan några krav

Är det något som du inte är nöjd med din assistans och funderar på att byta assistansbolag eller vill ansöka om assistans och bli kund hos Saki Assistans? Kontakta oss så kommer vi överens om när vi kan träffas på vårt kontor eller hos dig och prata igenom din situation, vad du behöver eller skulle vilja förbättra. Vårt samtal är naturligtvis belagt med tystnadsplikt.

  1. Vårt förslag

Efter vårt möte återkommer vi inom kort med ett förslag på hur vi tror att vi skulle kunna jobba ihop, så att du ska få personlig assistans som verkligen är på dina villkor. Sedan i lugn och ro kan du bestämma hur du vill gå vidare.

  1. När du bestämt dig

När du bestämt dig för att bli kund hos Saki Assistans eller för att ansöka om personlig assistans tecknar vi ett avtal och stöttar genom hela processen som vi lovat. Du får skräddarsydd assistans enligt dina önskemål som bättre passar dina behov. Vi hjälper dig med allt det praktiska från startdatum. Du kan i lugn och ro luta dig tillbaka och överlämna ansvaret till oss.

Ring, maila eller fyll i formuläret så hör vi av oss och bestämmer en tid för ett förutsättningslöst möte.

Har du personlig assistans idag?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.