SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT BLI KUND HOS SAKI ASSISTANS

Den första kontakten

Är det något som du inte är nöjd med din assistans eller något som du skulle vilja förbättra? Kontakta oss så kommer vi överens om när vi kan träffas och prata igenom din situation, vad du behöver eller skulle vilja förbättra. Hur skulle du vilja att din personliga assistans såg ut? Vårt samtal är naturligtvis belagt med tystnadsplikt. Naturligtvis kostar mötet ingenting och du förbinder dig heller inte till något.

Vårt förslag

Efter vårt möte återkommer vi inom några dagar med ett förslag på hur vi tror att vi skulle kunna jobba ihop, så att du ska få personlig assistans som verkligen är på dina villkor. Sedan i lugn och ro kan du bestämma hur du vill gå vidare.

När du bestämt dig

När du bestämt dig för att bli kund hos oss kan vi börja arbeta med att förbättra din situation som vi lovat. Vi kommer tillsammans överens om när vi ska ta kontakt med berörda myndigheter och snart har du en ny assistanföretag, som bättre passar dina behov. Du kan i lugn och ro luta dig tillbaka och överlämna ansvaret till oss. Om du istället önskar att vi ska kontakta dig istället är du välkommen att fylla i kontaktformulär nedan: